Wilms Meerhout partnership KRC Genk Ladies

Wilms verlengt partnership met KRC Genk Ladies

11.06.2020

Wilms gelooft in het meerjarenplan van KRC Genk Ladies en verlengt versneld haar nog lopend partnership met opnieuw 3 jaar.

“We hadden nog een overeenkomst van 1 jaar, dus eigenlijk was er geen haast. Maar we willen de club, de spelers en de nieuwe trainer Guido Brepoels een hart onder de riem steken in deze bijzondere tijden. We zien bovendien dat het vrouwenvoetbal in de lift zit, ook met oog op TV-uitzendingen. De algemene aandacht zal zeker toenemen. Volgens ons wordt vrouwenvoetbal het nieuwe hockey”, licht Andres Lesire, marketingmanager van Wilms, deze verlenging toe.

CEO Erik Wilms vult aan: “We hebben als familiebedrijf enorm veel respect voor de werking van de KRC Genk Ladies. Zij moeten het stellen met zeer beperkte middelen en de spelers verdienen een peulschil ten opzichte van hun mannelijke collega’s. Eigenlijk wordt het hoog tijd om dit verschil verder aan te pakken. Ook wij moeten creatief uit de hoek komen en zetten sterk in op productontwikkeling en service om het verschil te maken in een concurrentiële markt.”

Wilms wil in Corona-tijden nog een oproep doen richting bedrijfsleven. “We hopen dat meer bedrijven ons voorbeeld volgen en ook de stap zetten richting KRC Genk Ladies. De club is enorm dankbaar en steunt ons waar mogelijk. De club zet ook met de terugkeer van Guido Brepoels een verdere stap richting professionalisering. Het is een win-win die we andere bedrijven alleen maar kunnen aanraden!”

Gratis magnum prosecco