W Ilms Sponsor KRC Genk

Wilms voortaan trotse shirtsponsor KRC Genk

10.06.2024

De komende drie seizoenen prijkt Wilms op het shirt van KRC Genk. Ons logo zal als rugsponsor geregeld in één blik te vangen zijn met het nummer 99 van Tolu of het iconische nummer 8 van kapitein Bryan Heynen.

Al 6 jaar lang zijn we fiere hoofdsponsor van Ladies Genk. Door die ondersteuning was Wilms één van de drijvende krachten achter de opmars van het Genkse vrouwenvoetbal. Zo groeide het idee om een stap verder te gaan en ook het mannenvoetbal in te stappen.

Uit de schaduw van de Genkse terrils

Wilms is historisch sterk verankerd in Limburg. Dankzij deze samenwerking met de trots van Limburg, willen we die sterke marktpositie nog verder versterken.

“Dit is gewoon een prachtig verhaal”, klinkt het vol ambitie bij onze CEO Erik Wilms. “Als familiebedrijf zijn wij experts in het creëren van schaduw. Door onze naam te koppelen aan een sterk merk als KRC Genk kunnen we onze naamsbekendheid in Limburg verder versterken en samen verder uit de schaduw stappen die de Genkse Terrils over de Cegeka Arena werpen. Bij KRC Genk komen we terecht in een indrukwekkende business community die ons waardevolle contacten en interessante inzichten kan bieden van medeondernemers en van duizenden supporters.”

Business community

“De KRC Genk business community wordt seizoen na seizoen een groter begrip in ondernemend Limburg”, klinkt het vol trots bij Directeur Business Development bij KRC Genk, Sem Franssen. “Met Wilms voegen we daar opnieuw een waardevolle partner aan toe. Na een succesvolle samenwerking met de KRC Genk Ladies willen we ook de komende drie seizoenen samen hoge toppen scheren. Let’s rise above. Together.”


Gratis magnum prosecco