Ontwerp zonder titel 1

Wilms wordt lid van Outfluencers, inspiratieplatform voor outdoor living

10.04.2024

Sinds kort is Wilms trotse partner van Outfluencers, een initiatief van NFVC, de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs.

Outfluencers is een online platform waarop particulieren inspiratie vinden voor het ideale buitenleven aan de hand van realisaties, cases en nieuwsartikels. Van veranda’s en pergola’s tot poolhouses en tuinkantoren. Gerealiseerd door tal van bedrijven.

Kwaliteitslabel

Outfluencers is een kwaliteitslabel, want de federatie verwacht hoge kwaliteitseisen van hun leden en dat ze vakbekwaam zijn. Daarnaast moeten ze aantonen dat ze beschikken over financiële stabiliteit.

Dankzij Miniflat, dealer van Wilms

Dat Wilms als fabrikant van rolluiken, zonwering en ventilatie partner geworden is van Outfluencers is te danken aan Bert Dierck, zaakvoerder van Miniflat uit Beringen, specialist in veranda’s, poolhouses, tuinkamers en bijgebouwen in aluminium, hout of staal. Hij is één van onze trotse Wilms-dealers.

De outdoor realisaties van Miniflat worden namelijk uitgerust met Wilms zonwering, voornamelijk ZipX95 en de horizontale zonwering ZipXSky.

Meer weten over Wilms zonwering? Klik dan hier.

Gratis magnum prosecco