Comfort en veiligheid met rolluiken in Aalst (Sint-Truiden)

Je rolluiken in Aalst (Sint-Truiden) maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Aalst (Sint-Truiden)

Het is vrijwel onmogelijk om traditionele inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in Aalst (Sint-Truiden)

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Aalst (Sint-Truiden): voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download de brochure!
Image

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Aalst (Sint-Truiden)? Dat doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Aalst (Sint-Truiden).

De afwerking van je rolluik in Aalst (Sint-Truiden)

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Aalst (Sint-Truiden) die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!