Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Aalst (Sint-Truiden)

Maak jouw buitenleven in Aalst (Sint-Truiden) compleet met een zonneluifel. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Aalst (Sint-Truiden)

Een zonneluifel in Aalst (Sint-Truiden) kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk model kies je? Wit of toch eerder zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

De vele voordelen van een zonnescherm in Aalst (Sint-Truiden)

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Aalst (Sint-Truiden). Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Wegdromen bij de zonneluifels in Aalst (Sint-Truiden) voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Image

Onze drie types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen traditionele ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Aalst (Sint-Truiden) met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. De zonneluifel in Aalst (Sint-Truiden) schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij vlug en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!