Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Aalst (Sint-Truiden)

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Aalst (Sint-Truiden)! Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Het voordeel van een zonnescherm in Aalst (Sint-Truiden)

Dankzij je zonnescherm in Aalst (Sint-Truiden) geniet je meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Aalst (Sint-Truiden)? Download dan nu de brochure.

Kies uit drie types zonneluifels in Aalst (Sint-Truiden)

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Aalst (Sint-Truiden) met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in Aalst (Sint-Truiden)

De geschikte zonneluifel voor je woning in Aalst (Sint-Truiden) vinden, is geen makkelijke taak. Welk type past het best bij je huis? Zwart, of liever wit? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Aalst (Sint-Truiden) uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!