Rolluiken in Achel voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Achel maken van je woning een cruciaal deel uit. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Achel? Dan begin je daar niet zomaar aan. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Achel.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Achel

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Achel

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Achel die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Achel

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Achel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!