Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Avekapelle

Je rolluiken in Avekapelle maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Avekapelle

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Avekapelle: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure downloaden!

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Avekapelle

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat gaat onder andere over:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Avekapelle

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Rolluiken kopen in Avekapelle, daar begin je niet zomaar aan. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Avekapelle op je afkomen.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Avekapelle die helemaal passen bij jouw noden. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.