Een zonnescherm in Avekapelle? Veilig relaxen in de zon

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te fel schijnt, heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Wilms kan je daarbij helpen met een elegant zonnescherm voor je huis in Avekapelle. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

Een zonneluifel in Avekapelle van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Wij dragen zo elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in Avekapelle van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel 700xl modern

Onze twee types zonneluifels

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms en combineert een sterk staaltje spitstechnologie met een strak design. Het scherm ruilt de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij de verschillende stijlen van renovatie- en nieuwbouwwoningen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Avekapelle creëert bovendien een gezellige sfeer onder je zonnescherm. Als tweede kan je ook kiezen voor de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die zorgt namelijk voor een mooie wegwerking van de doekrol en voor een optimale ondersteuning van de doek zelf. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en vraag raad aan een Wilms dealer.

De voordelen van een zonnescherm in Avekapelle

Dankzij je zonnescherm in Avekapelle geniet je meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is geheel jouw keuze. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.
zonnetent donker Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in Avekapelle

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Avekapelle behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Door een heleboel factoren varieert de prijs namelijk. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde dealers.
Met de zonneschermen van Wilms kan je veilig én langer van je tuin genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Avekapelle uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}