Je zonnescherm in Avekapelle, een upgrade voor je buitenleven

Maak jouw buitenleven in Avekapelle compleet met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Avekapelle

Een zonneluifel in Avekapelle kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk model is het meest geschikt? Wit, of liever zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

De voordelen van een zonnescherm in Avekapelle

Dankzij je zonnescherm in Avekapelle geniet je meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Avekapelle.

Image

Onze drie types zonneluifels in Avekapelle

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Avekapelle zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Avekapelle. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!