Comfort en veiligheid met rolluiken in Beervelde

Je rolluiken in Beervelde maken elementair deel uit van je woning. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Beervelde

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggehaalde stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Beervelde

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Rolluiken kopen in Beervelde, daar begin je niet zomaar aan. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Beervelde. Download hier de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Beervelde

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Beervelde die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Beervelde die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!