Genieten van de zon met een zonneluifel in Beervelde

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Beervelde! Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Beervelde

De geschikte zonneluifel voor je woning in Beervelde vinden, is geen makkelijke taak. Welk type zonneluifel kies je? Wit of zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

De voordelen van een zonnescherm in Beervelde

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Beervelde. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Droom weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Beervelde. Download nu de brochure!

Image

Onze types zonneluifels in Beervelde

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Beervelde creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Om de zonneluifel in Beervelde uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!