Rolluiken in Berlingen van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Berlingen maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Berlingen

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Berlingen

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Berlingen

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Berlingen: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Brochure hier downloaden!

Inspiratie voor je rolluiken

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Berlingen, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Berlingen.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Berlingen die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.