Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Berlingen

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Berlingen. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

De vele voordelen van een zonnescherm in Berlingen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Berlingen meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Berlingen.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Berlingen

Een zonneluifel voor je woning in Berlingen uitkiezen, doe je niet zomaar. Wat is het beste model? Wit of zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Image

Onze drie types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Berlingen zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Berlingen met één druk op de knop uit, waardoor je vlug schaduw tevoorschijn tovert. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!