Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Berlingen

Verrijk jouw buitenleven in Berlingen met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de ideale keuze zijn. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Het voordeel van een zonnescherm in Berlingen

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Berlingen. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder vlug door het scherm.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Berlingen.

Inspiratie voor je zonneluifel in Berlingen

Een zonneluifel in Berlingen kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type zonneluifel kies je? Wit of toch eerder zwart? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Image

Onze types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Berlingen een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. De zonneluifel in Berlingen schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij vlug en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!