Rolluiken in Blaasveld van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Blaasveld maken van je woning een fundamenteel deel uit. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Blaasveld

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Blaasveld kopen doe je niet ondoordacht. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Blaasveld.
Image

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Blaasveld

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Blaasveld

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Blaasveld terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Blaasveld die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!