Wilms rolluiken in Brugge, da’s betrouwbare kwaliteit

Rolluiken vormen een fundamenteel onderdeel van elke woning. Toch plaatsen we ze vaak voor verschillende redenen. Rolluiken stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Of misschien vervullen ze een gevoel van rust en geborgenheid. Welke behoefte je ook hebt, de schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik in Brugge te vinden. Ontdek ons assortiment rolluiken, zonweringen en zonneluifels en bezoek een Wilms dealer in je buurt.

De afwerking van je rolluik in Brugge

Het productieproces van de Wilms producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Zo staan onze schaduwmeesters garant voor de beste kwaliteit van je rolluiken in Brugge. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. De rolluikkast, de lamellen en geleiders worden bij ons gemaakt uit pvc of aluminium. Voor de kleuren kan je kiezen uit talloze mogelijkheden. Bovendien worden die op elkaar afgestemd, zodat jij telkens hetzelfde resultaat hebt, ook al wordt er gebruikt gemaakt van verschillende materialen. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we snel maatwerk aan. Tot slot zijn er nog diverse bedieningsmogelijkheden. Je hebt keuze uit een manuele bediening, met een rolluiklint of een stang, of een elektrische. Wat betreft de elektrische bediening zijn er twee opties: ofwel elektrisch draadloos met een zender of app, ofwel een elektrische bekabeling met een muurschakelaar. Gun jezelf het ultieme comfort. Bij de Wilms dealer in jouw buurt ontdek je al onze mogelijkheden.

Verschillende soorten rolluiken in Brugge

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Brugge: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Ben je aan het renoveren of heb je geen ruimte voorzien voor rolluiken bij het uittekenen van de woning? Voorzetrolluiken zijn dan ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze makkelijk voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed. Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de plaatsing – amper een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo gecreëerd dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn. Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om die volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Bij Wilms zijn we op de hoogte van dit probleem en zochten hiervoor een oplossing. We ontwikkelden de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.

inbouwrolluik

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Brugge

Traditionele inbouwrolluiken zijn haast nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies plaatsvindt. Dit heeft ongunstige invloed op de energieprestatie van je nieuwbouwwoning. Het gepatenteerde systeem ShutterX® maakt hieraan een einde. Waar de kast komt te zitten nemen traditionele inbouwrolluiken isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Doordat het systeem bovendien doeltreffend temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie. Daarnaast oogt de rolluik ook esthetisch mooi, aangezien de ShutterX® in opgerolde toestand onzichtbaar is. Deze technologisch geavanceerde constructie van Wilms maakt de ShutterX® het meest energiezuinige type op de markt. Wil je weten wat de prijs is van deze rolluik in Brugge? Ga langs bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies en een op maat gemaakte offerte.

De rolluiken van Wilms bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Brugge die helemaal passen bij jouw behoeftes. Ben je overtuigd van ons vakmanschap? Breng een bezoek aan een Wilms dealer en vraag een offerte of advies aan.

Veelgestelde vragen over onze rolluiken

Uit welke soorten rolluiken voor mijn huis in Brugge kan ik kiezen?

Je vindt drie verschillende soorten rolluiken bij Wilms. Zo heb je de voorzetrolluiken die voor het raam worden geplaatst, met enkel perforatie van de binnenmuur voor de stroomvoorziening en bediening. Daarnaast heb je de opbouwrolluiken, die je samen met nieuwe ramen plaatst en makkelijk wegwerkt in je interieur. Enkel de voorplaat van de kast is zichtbaar van buitenaf. Wilms heeft tot slot ook inbouwrolluiken, die helemaal onzichtbaar, zowel langs binnen als langs buiten. Ontdek welk rolluik het beste bij jouw woning past bij je lokale Wilms dealer.

Heeft mijn rolluik in Brugge elektrische bediening?

Absoluut. Er zijn twee hierbij twee mogelijkheden: een elektrische bekabeling met een muurschakelaar of een draadloze bediening via een zender of een app op je telefoon. Een manuele bediening met een rolluiklint of een stang is natuurlijk ook een optie, maar dat wordt bijna niet meer gekozen.

Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn rolluik in Brugge?

Er zijn tal van kleuren beschikbaar bij Wilms voor rolluiken met zowel een aluminium als een pvc afwerking. Dat komt omdat we een eigen beklevingsafdeling en poeder- en natlakkerij hebben, waardoor we je steevast maatwerk kunnen garanderen.

Waar kan ik terecht om rolluiken in Brugge te kopen?

Je kan rolluiken kopen bij een Wilms dealer in je buurt. Je ontdekt er de voordelen van elk type rolluik en je bekijkt ze met je eigen ogen. Je kan er bovendien terecht voor een offerte op maat en persoonlijk advies. We volgens onze dealers van dichtbij op om jou de beste kwaliteit en service te verzekeren.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}