Rolluiken in Budingen voor comfort en veiligheid

Rolluiken in Budingen zijn van je woning een fundamenteel onderdeel. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en ga langs bij een lokale Wilms-dealer.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Budingen

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Rolluiken kopen in Budingen, daar begin je niet zomaar aan. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers is het allemaal mogelijk. Het is de plek bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te ontdekken. Onze schaduwmeesters geven je persoonlijk advies terwijl jij onze rolluiken zelf uittest. Kom naar de showroom van een van onze verdelers en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Budingen. Maak je afspraak nu!
Image

De verschillende soorten rolluiken in Budingen

Bij de Wilms-dealers vind je drie soorten rolluiken in Budingen: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Voor persoonlijk advies ga je langs bij een Wilms-dealer!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Budingen

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Budingen die helemaal passen bij jouw noden. Krijg persoonlijk advies van rolluikexperts in de showroom van een Wilms-verdeler. Plan nu een afspraak in!