Rolluiken in Budingen voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Budingen maken elementair deel uit van je woning. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Spring binnen bij de showroom van een lokale Wilms-verdeler en ontdek ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Je rolluiken in Budingen kopen doe je niet zomaar. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Je doet het bij de Wilms-verdelers. Het is de ideale plek om onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen te ontdekken. Onze schaduwmeesters geven je persoonlijk advies terwijl jij onze rolluiken zelf uitprobeert. Maak nu je afspraak bij een lokale verdeler en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Budingen.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Budingen

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Budingen

Je vindt bij onze verdelers drie soorten rolluiken in Budingen: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Bij een lokale Wilms-verdeler krijg je advies op maat!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Budingen

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. In dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Budingen die helemaal passen bij jouw noden. Plan een afspraak in op voorhand voor het persoonlijk advies van een lokale WIlms-verdeler.