Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Dessel

Je rolluiken in Dessel maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Kom langs in onze showroom en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Ervaar onze rolluiken in het Wilms Experience Center

Je rolluiken in Dessel kopen doe je niet zomaar. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. In het Wilms Experience Center is dat mogelijk. Het is de plek bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te ontdekken. Test onze rolluiken naar hartenlust zelf uit en reken op het advies van onze schaduwmeesters. Kom de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Dessel zelf beleven. Maak snel je afspraak!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Dessel

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Dessel

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Dessel: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Kom zelf onze rolluiken uittesten in de Wilms-showroom!

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Dessel

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Dessel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Krijg persoonlijk advies van onze schaduwmeesters in de showroom. Plan nu een afspraak in!