Reken voor je rolluiken in Dikkele op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Dikkele maken van je woning een essentieel deel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Dikkele

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

De afwerking van je rolluik in Dikkele

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
Image

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Dikkele, daar begin je niet zomaar aan. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Dikkele.

De verschillende soorten rolluiken in Dikkele

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Dikkele: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Dikkele die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!