Rolluiken in Dilsen van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Dilsen maken elementair deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Dilsen, doe je dat niet ondoordacht. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Dilsen op je afkomen.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Dilsen

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Dilsen

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Dilsen: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure downloaden!

De afwerking van je rolluik in Dilsen

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Dilsen die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!