Wilms rolluiken in Erwetegem, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Erwetegem maken elementair deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Erwetegem

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Erwetegem

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Erwetegem? Dan begin je daar niet zomaar aan. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Erwetegem op je afkomen.

De verschillende soorten rolluiken in Erwetegem

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Erwetegem: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Erwetegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!