Wilms rolluiken in Erwetegem, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Erwetegem maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Koop je nieuwe rolluiken in Erwetegem, dan denk je daar uiteraard goed over na. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Erwetegem. Download de brochure!

De afwerking van je rolluik in Erwetegem

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Erwetegem

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Erwetegem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download de brochure!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Erwetegem

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Erwetegem die helemaal passen bij jouw noden. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!