Wilms rolluiken in Erwetegem, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Erwetegem zijn een fundamenteel onderdeel van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Erwetegem

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Erwetegem terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Koop je nieuwe rolluiken in Erwetegem, dan denk je daar uiteraard goed over na. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Erwetegem. Download de brochure!
Image

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Erwetegem

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

De afwerking van je rolluik in Erwetegem

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Erwetegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!