Rolluiken in Godveerdegem van je betrouwbare schaduwmeester

Een essentieel deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Godveerdegem. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerking van je rolluik in Godveerdegem

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Godveerdegem

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Godveerdegem

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Godveerdegem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Godveerdegem kopen doe je niet ondoordacht. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Godveerdegem. Download hier de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Godveerdegem die helemaal passen bij jouw noden. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.
Gratis magnum prosecco