Reken voor je rolluiken in Gullegem op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Gullegem maken cruciaal deel uit van je woning. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Gullegem

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De verschillende soorten rolluiken in Gullegem

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Gullegem: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Rolluiken kopen in Gullegem? Dat doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Gullegem. Download hier de brochure!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Gullegem

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Gullegem die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.