Reken voor je rolluiken in Hamont-Achel op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Hamont-Achel maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Hamont-Achel

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Hamont-Achel terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Brochure downloaden!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Hamont-Achel

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
Image

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Hamont-Achel kopen doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Hamont-Achel. Download nu de brochure!

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Hamont-Achel

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Hamont-Achel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.