Wilms rolluiken in Heverlee, al jaren de specialist in rolluiken

Een fundamenteel onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Heverlee. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Heverlee

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.

Inspiratie voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Heverlee? Dan begin je daar niet zomaar aan. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Heverlee.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Heverlee

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Heverlee: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Heverlee

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggenomen stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Heverlee die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!