Een zonnescherm in Heverlee? Da’s puur genieten!

Een zonneluifel in Heverlee is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Heverlee

Een zonneluifel voor je woning in Heverlee uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk model kies je? Zwart, of liever wit? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

Onze types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Heverlee.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Heverlee

Je geniet dankzij je zonnescherm in Heverlee meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Heverlee en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. Je bent namelijk beschermd tegen gevaarlijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Heverlee uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!