Comfort en veiligheid met rolluiken in Kortenaken

Je rolluiken in Kortenaken maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Spring binnen bij de showroom van een lokale Wilms-verdeler en ontdek ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Kortenaken

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggehaalde stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

Ervaar onze rolluiken bij een dealer in de buurt

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Kortenaken? Dan begin je daar niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk bij de dealers van Wilms. Kom er onze drie soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, het kleurenaanbod en de gebruikte materialen ontdekken. Bovendien test je de rolluiken er naar hartenlust uit, terwijl je al je vragen kan stellen aan onze schaduwmeesters. Plan nu je afspraak in de showroom van een lokale verdeler en kom alle opties voor je nieuwe rolluiken in Kortenaken ontdekken!
Image

De verschillende soorten rolluiken in Kortenaken

De Wilms-dealers hebben drie soorten rolluiken in Kortenaken in het aanbod: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Graag advies op maat? Ga dan langs bij een lokale Wilms-verdeler.

De afwerking van je rolluik in Kortenaken

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Kortenaken die helemaal passen bij jouw noden. Graag het persoonlijk advies van experts? Maak je afspraak bij een lokale verdeler.