Comfort en veiligheid met rolluiken in Kortenaken

Je rolluiken in Kortenaken zijn een elementair deel van je woning. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en breng een bezoek aan de showroom van een Wilms-dealer.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Kortenaken

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De verschillende soorten rolluiken in Kortenaken

Je vindt bij onze verdelers drie soorten rolluiken in Kortenaken: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Graag advies op maat? Ga dan langs bij een lokale Wilms-verdeler.
Image

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Kortenaken? Dan begin je daar niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat kan allemaal bij onze Wilms-dealers. Kom er onze drie soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, het kleurenaanbod en de gebruikte materialen ontdekken. Bovendien zijn onze schaduwmeesters aanwezig om je persoonlijk advies te geven en kan je er onze rolluiken zelf uittesten. Beleef zelf de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Kortenaken. Maak vooraf je afspraak bij een verdeler!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Kortenaken

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Kortenaken die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag het persoonlijk advies van experts? Maak je afspraak bij een lokale verdeler.