Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Leest

Je rolluiken in Leest maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Leest

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Rolluiken kopen in Leest, daar begin je niet zomaar aan. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Leest. Download hier de brochure!
Image

De verschillende soorten rolluiken in Leest

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Leest: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure downloaden!

De afwerking van je rolluik in Leest

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Leest die helemaal passen bij jouw noden. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!