Een zonnescherm in Leest? Da’s puur genieten!

Een zonneluifel in Leest is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Onze drie types zonneluifels

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht design in plaats van een traditionele afgeronde vorm. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Leest met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Inspiratie voor je zonneluifel in Leest

Een zonneluifel voor je woning in Leest kiezen, is geen gemakkelijke opgave. Welk type? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download de brochure online en begin te dromen van alle mogelijkheden voor je terras.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Leest

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Leest. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Leest? Download dan nu de brochure.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Leest. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!