Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Limburg

Je rolluiken in Limburg maken essentieel deel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Bezoek onze showroom en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De verschillende soorten rolluiken in Limburg

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Limburg: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Onze rolluiken uittesten? Je bent welkom in onze showroom om het zelf te ervaren.

Test onze rolluiken uit in het Wilms Experience Center

Je rolluiken in Limburg kopen doe je niet ondoordacht. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Je doet het in het Wilms Experience Center. Je kan je er verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Test de rolluiken gerust naar hartenlust uit en stel je vragen aan onze schaduwmeesters. Maak nu je afspraak in de showroom en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Limburg.
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Limburg

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Limburg

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat onder andere over:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Limburg die helemaal passen bij jouw noden. Plan een afspraak in op voorhand voor het persoonlijk advies van onze schaduwmeesters.