Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Malderen

Je rolluiken in Malderen maken van je woning een cruciaal deel uit. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De afwerking van je rolluik in Malderen

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Malderen

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Malderen

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Malderen: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Brochure downloaden!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Malderen kopen doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Malderen. Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Malderen die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.
Gratis magnum prosecco