Wilms rolluiken in Mechelen, da’s betrouwbare kwaliteit

Rolluiken vormen een essentieel onderdeel van iedere woning. Toch plaatsen we ze niet altijd voor dezelfde reden. Rolluiken stralen bijvoorbeeld bescherming en veiligheid uit of helpen je bij een betere nachtrust. Of misschien zoek je een gevoel van rust en geborgenheid. Welke behoefte je ook hebt, de schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik in Mechelen te vinden. Ontdek ons assortiment rolluiken, zonweringen en zonneluifels en breng een bezoek aan een Wilms dealer.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Mechelen

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Zo garanderen onze schaduwmeesters de beste kwaliteit voor je rolluiken in Mechelen. De afwerkingsmogelijkheden worden net zoals de rolluiken altijd 100% op maat gemaakt, waardoor ze maximaal inspelen op je wensen. De rolluikkast, de geleiders en lamellen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Voor de kleuren kan je kiezen uit talloze mogelijkheden. Doordat die bovendien op elkaar worden afgestemd, heb je telkens hetzelfde resultaat, ook al wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we snel maatwerk. Tot slot zijn er nog diverse bedieningsmogelijkheden. Je kiest uit een manuele bediening, met een rolluiklint of een stang, of een elektrische. Kies je voor een elektrische bediening, dan zijn er twee opties: ofwel elektrisch draadloos met een zender of app, ofwel een elektrische bekabeling met een muurschakelaar. Gun jezelf het ultieme comfort. Bij de Wilms dealer in jouw buurt ontdek je alle mogelijkheden voor jouw rolluik.

De verschillende soorten rolluiken in Mechelen

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Mechelen: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Renoveer je of heb je bij het uittekenen van de woning geen ruimte voorzien voor rolluiken? In dat geval zijn voorzetrolluiken ideaal als je kap- en breekwerk wil vermijden. Je plaatst ze gemakkelijk voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed. Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo gecreëerd dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn. Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het lukt namelijk niet om die volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Bij Wilms zijn we op de hoogte van dit probleem en zochten hiervoor een oplossing. We ontwikkelden de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
inbouwrolluik

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Mechelen

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan zo goed als onmogelijk is. Dit is niet echt voordelig voor de energieprestatie van je nieuwbouwwoning. Het gepatenteerde systeem ShutterX® maakt een einde aan dit probleem. Traditionele inbouwrolluiken nemen op de plaats waar de kast komt te zitten isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurwisselingen opvangt, bespaar jij energie. Daarnaast heeft de rolluik ook een esthetische component, want in opgerolde toestand is de ShutterX® onzichtbaar. Door de unieke en geavanceerde technieken van Wilms is de ShutterX® het meest energiezuinige type op de markt. Wil je graag weten wat deze rolluiken in Mechelen kosten? Kom langs bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een op maat gemaakte offerte.
De rolluiken van Wilms bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor iedere woning is er een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Mechelen die helemaal passen bij jouw behoeftes. Ben je nieuwsgierig naar wat we in de aanbieding hebben? We ontvangen je graag bij een Wilms dealer in je buurt voor advies of een offerte.

Veelgestelde vragen over je rolluiken in Mechelen

Welke soorten rolluiken voor mijn huis in Mechelen zijn er beschikbaar?

Wilms heeft drie verschillende soorten rolluiken in het assortiment. Ten eerste zijn er de voorzetrolluiken, die voor het raam worden geplaatst waarbij de binnenmuur enkel voor de stroomvoorziening en bediening wordt geperforeerd. Als tweede het je opbouwrolluiken, die je tegelijkertijd met nieuwe ramen plaatst en makkelijk in je interieur wegwerkt. Langs buiten is enkel een klein deel van de voorplaat van de kast zichtbaar. Tot slot zijn er nog inbouwrolluiken, die zowel langs binnen als langs buiten helemaal onzichtbaar zijn. Je lokale Wilms dealer geeft je graag advies over welk type rolluik het beste bij je woning past.
Heeft mijn rolluik in Mechelen elektrische bediening?

Dat kan zeker. Ofwel kies je voor een draadloze bediening met een zender of met een app op je telefoon, ofwel ga je voor een elektrische bekabeling met een muurschakelaar. Verkies je liever een manuele bediening met een stang of een rolluiklint, dan kan dat ook, maar dat wordt bijna niet meer gekozen.
Wat zijn de kleuren voor mijn rolluik in Mechelen waaruit ik kan kiezen?

Wilms heeft tal van kleuren beschikbaar voor rolluiken met zowel een pvc als aluminium afwerking. We werken met een eigen beklevingsafdeling en poeder- en natlakkerij, waardoor we je steevast maatwerk garanderen.
Wie verkoopt rolluiken in Mechelen?

Je kan rolluiken kopen bij een Wilms dealer in je buurt. Je ontdekt er de voordelen van elk type rolluik en je bekijkt ze met je eigen ogen. Je kan er bovendien terecht voor een offerte op maat en persoonlijk advies. We volgens onze dealers van dichtbij op om jou de beste kwaliteit en service te verzekeren.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}