Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Moen

Je rolluiken in Moen maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Moen, doe je dat niet ondoordacht. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Moen.

De afwerking van je rolluik in Moen

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Moen

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Moen terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download snel de brochure!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Moen

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. In dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Moen die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!