Rolluiken in Moortsele van je betrouwbare schaduwmeester

Rolluiken in Moortsele zijn van je woning een essentieel onderdeel. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Moortsele

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Moortsele

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Moortsele

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Moortsele: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!

Inspiratie voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Moortsele? Dan begin je daar niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Moortsele. Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Moortsele die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.