Een zonnescherm in Moortsele? Veilig relaxen in de zon

Verrijk jouw buitenleven in Moortsele met een zonneluifel. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Inspiratie voor je zonneluifel in Moortsele

Het is geen makkelijk opgave om een zonneluifel voor je woning in Moortsele te kiezen. Welk type zonneluifel kies je? Wit of zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Onze types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Moortsele zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Moortsele

Dankzij je zonnescherm in Moortsele geniet je meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Moortsele.

Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. De luifel biedt namelijk bescherming tegen gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Moortsele uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!