Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Oevel

Een cruciaal deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Oevel. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en breng een bezoek aan onze showroom.

De verschillende soorten rolluiken in Oevel

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Oevel: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Kom zelf onze rolluiken uittesten in de Wilms-showroom!

Ervaar onze rolluiken in het Wilms Experience Center

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Oevel, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Het Wilms Experience Center maakt het mogelijk. Je ontdekt er onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Onze schaduwmeesters staan je bij met advies terwijl jij naar hartenlust de rolluiken uittest. Maak nu je afspraak in de showroom en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Oevel.
Image

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Oevel

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Oevel

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Oevel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag het persoonlijk advies van onze schaduwmeesters? Maak je afspraak in onze showroom.
Gratis magnum prosecco