Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Oevel

Je rolluiken in Oevel maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Bezoek onze showroom en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerking van je rolluik in Oevel

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

Kom onze rolluiken ervaren in het Wilms Experience Center

Koop je nieuwe rolluiken in Oevel, dan denk je daar uiteraard goed over na. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. In het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Je ontdekt er onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Onze schaduwmeesters geven je persoonlijk advies terwijl jij onze rolluiken zelf uittest. Kom de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Oevel zelf beleven. Maak snel je afspraak!
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Oevel

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

De verschillende soorten rolluiken in Oevel

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Oevel: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
In de showroom ervaar je het gemak van onze rolluiken in eigen persoon. Kom langs!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Oevel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Maak je afspraak in de Wilms-showroom en kies voor persoonlijk advies van onze schaduwmeesters.