Rolluiken in Oordegem van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Oordegem maken essentieel deel uit van je woning. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Oordegem kopen doe je niet ondoordacht. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Oordegem. Download hier de brochure!

De afwerking van je rolluik in Oordegem

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Oordegem

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Oordegem

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Oordegem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Brochure downloaden!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Oordegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.