Comfort op je terras met een zonnescherm in Oordegem

Verrijk jouw buitenleven in Oordegem met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Kies uit drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Oordegem telkens weer gezellig.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

De vele voordelen van een zonnescherm in Oordegem

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Oordegem. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Oordegem.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in Oordegem

Een zonneluifel in Oordegem kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Voor welk model ga je? Zwart, of toch eerder wit? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. De zonneluifel in Oordegem schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij vlug en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!