Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Oost-Vlaanderen

Je rolluiken in Oost-Vlaanderen zijn een essentieel onderdeel van je woning. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

De verschillende soorten rolluiken in Oost-Vlaanderen

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Oost-Vlaanderen: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Oost-Vlaanderen

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. In dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

De afwerking van je rolluik in Oost-Vlaanderen

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

Inspiratie voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Oost-Vlaanderen, daar begin je niet zomaar aan. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Oost-Vlaanderen.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Oost-Vlaanderen die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.