Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Oost-Vlaanderen

Je rolluiken in Oost-Vlaanderen maken een niet weg te denken onderdeel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Oost-Vlaanderen

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Oost-Vlaanderen

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Oost-Vlaanderen: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!
Image

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Oost-Vlaanderen

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Oost-Vlaanderen? Dat doe je niet zomaar. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Oost-Vlaanderen. Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Oost-Vlaanderen die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!