Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Pulderbos

Je rolluiken in Pulderbos maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en bezoek de showroom van een Wilms-verdeler.

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Je rolluiken in Pulderbos kopen doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Het kan bij de Wilms-dealers. Het is de plek bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te ontdekken. De rolluiken kan je ter plekke naar hartenlust uittesten. Onze schaduwmeesters zijn bovendien aanwezig en helpen je graag met al je vragen. Leg nu je afspraak bij een verdeler vast en ontdek het comfort van jouw rolluiken in Pulderbos.

De verschillende soorten rolluiken in Pulderbos

Onze verdelers hebben drie soorten rolluiken in Pulderbos in het aanbod: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Voor persoonlijk advies ga je langs bij een Wilms-dealer!
Image

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Pulderbos

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Pulderbos

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Pulderbos die helemaal passen bij jouw noden. Krijg persoonlijk advies van rolluikexperts in de showroom van een Wilms-verdeler. Plan nu een afspraak in!