Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Pulderbos

Je rolluiken in Pulderbos maken van je woning een elementair deel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Ga langs bij een van onze dealers en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De verschillende soorten rolluiken in Pulderbos

Bij de Wilms-verdelers vind je drie soorten rolluiken in Pulderbos: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Breng een bezoek aan een Wilms-verdeler in je buurt voor advies op maat!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Pulderbos

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

De afwerking van je rolluik in Pulderbos

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat onder andere over:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Pulderbos? Dan begin je daar niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers is dat mogelijk. Je kan je er verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Test onze rolluiken naar hartenlust zelf uit en reken op het advies van onze schaduwmeesters. Kom de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Pulderbos zelf beleven in de toonzaal van één van onze verdelers. Maak snel je afspraak!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Pulderbos die helemaal passen bij jouw behoeftes. Laat je adviseren door de experten bij je lokale Wilms-verdeler. Plan op voorhand je afspraak in!