Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Pulle

Je rolluiken in Pulle maken van je woning een fundamenteel deel uit. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Spring binnen bij de showroom van een lokale Wilms-verdeler en ontdek ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerking van je rolluik in Pulle

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Pulle

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Pulle

Onze verdelers hebben drie soorten rolluiken in Pulle in het aanbod: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Breng een bezoek aan een Wilms-verdeler in je buurt voor advies op maat!

Ervaar onze rolluiken bij een dealer in de buurt

Je rolluiken in Pulle kopen doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Bij onze verdelers is het allemaal mogelijk. Het is de ideale plek om onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen te ontdekken. Bovendien zijn onze schaduwmeesters aanwezig om je persoonlijk advies te geven en kan je er onze rolluiken zelf uittesten. Kom de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Pulle zelf beleven in de toonzaal van één van onze verdelers. Maak snel je afspraak!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Pulle die helemaal passen bij jouw noden. Plan een afspraak in op voorhand voor het persoonlijk advies van een lokale WIlms-verdeler.
Gratis magnum prosecco