Comfort en veiligheid met rolluiken in Puurs

Rolluiken in Puurs zijn van je woning een fundamenteel onderdeel. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Puurs

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Koop je nieuwe rolluiken in Puurs, dan denk je daar uiteraard goed over na. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Puurs. Download de brochure!
Image

De verschillende soorten rolluiken in Puurs

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Puurs: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Puurs

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Puurs die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.