Genieten van de zon met een zonneluifel in Puurs

Verrijk jouw buitenleven in Puurs met een zonneluifel. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Puurs

Het is geen eenvoudige taak om een zonneluifel voor je woning in Puurs te kiezen. Wat is het beste model? Wit, of liever zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Kies uit drie types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een traditionele afgeronde vorm. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Puurs.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Puurs

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Puurs. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder vlug door het scherm.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Puurs.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Puurs uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download snel de brochure!