Wilms rolluiken in Roborst, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Roborst maken van je woning een essentieel deel uit. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Roborst

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in Roborst

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Roborst: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!
Image

De afwerking van je rolluik in Roborst

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Roborst? Dan begin je daar niet zomaar aan. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Roborst. Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Roborst die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.