Rolluiken in Rumst voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Rumst maken een niet weg te denken onderdeel uit van je woning. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Rumst kopen doe je niet ondoordacht. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Rumst. Download de brochure!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Rumst

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggenomen stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

De afwerking van je rolluik in Rumst

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Rumst

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Rumst: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Rumst die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.