Rolluiken in Sint-Goriks-Oudenhove voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Sint-Goriks-Oudenhove maken van je woning een elementair deel uit. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Goriks-Oudenhove

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Sint-Goriks-Oudenhove: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Sint-Goriks-Oudenhove

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
Image

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Sint-Goriks-Oudenhove

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Koop je nieuwe rolluiken in Sint-Goriks-Oudenhove, dan denk je daar uiteraard goed over na. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Sint-Goriks-Oudenhove.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sint-Goriks-Oudenhove die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!