Rolluiken in Sint-Maria-Lierde voor comfort en veiligheid

Een essentieel onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Sint-Maria-Lierde. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Sint-Maria-Lierde

Er treedt bij klassieke inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Sint-Maria-Lierde

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Maria-Lierde

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Sint-Maria-Lierde die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download nu de brochure!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Sint-Maria-Lierde? Dat doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Sint-Maria-Lierde. Download de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sint-Maria-Lierde die helemaal passen bij jouw noden. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!