Wilms rolluiken in Tienen, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Tienen maken essentieel deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Tienen? Dat doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Tienen.

De afwerking van je rolluik in Tienen

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Tienen

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Tienen: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure hier!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Tienen

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Tienen die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.