Puur genieten met een zonnescherm in Tienen

Maak jouw buitenleven in Tienen compleet met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Kies uit drie types zonneluifels in Tienen

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht ontwerp. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Tienen een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Het voordeel van een zonnescherm in Tienen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Tienen meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Tienen en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Image

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Tienen

Het is geen gemakkelijke taak om een zonneluifel voor je woning in Tienen te kiezen. Welk type past het best bij je huis? Ga je voor wit of voor zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Tienen met één druk op de knop uit, waardoor je vlug schaduw tevoorschijn tovert. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!