Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Tongerlo

Rolluiken in Tongerlo zijn van je woning een fundamenteel deel. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Kom langs in onze showroom en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Tongerlo

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. In dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Ervaar onze rolluiken in het Wilms Experience Center

Koop je nieuwe rolluiken in Tongerlo, dan denk je daar uiteraard goed over na. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center. Je vindt er de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Bovendien test je de rolluiken er naar hartenlust uit, terwijl je al je vragen kan stellen aan onze schaduwmeesters. Leg nu je afspraak in de showroom vast en ontdek het comfort van jouw rolluiken in Tongerlo.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Tongerlo

Je vindt bij Wilms drie soorten rolluiken in Tongerlo: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Kom langs in de Wilms-showroom en test onze rolluiken ter plekke uit!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Tongerlo

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Tongerlo die helemaal passen bij jouw noden. Laat je adviseren door onze schaduwmeesters. Plan op voorhand je afspraak in!