Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Tongerlo

Je rolluiken in Tongerlo maken een niet weg te denken onderdeel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en kom langs in onze showroom.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Tongerlo

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggenomen stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

De afwerking van je rolluik in Tongerlo

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
https://wilms-web.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/production/assets/main/tailpage/Rolluiken_Opbouw_Buggenhout_Aluvano_2021_07.webp

Kom onze rolluiken ervaren in het Wilms Experience Center

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Tongerlo, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Je doet het in het Wilms Experience Center. Je ontdekt er onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Test onze rolluiken naar hartenlust zelf uit en reken op het advies van onze schaduwmeesters. Kom naar de showroom en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Tongerlo. Maak je afspraak nu!

De verschillende soorten rolluiken in Tongerlo

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Tongerlo: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Kom zelf onze rolluiken uittesten in de Wilms-showroom!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Tongerlo die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag het persoonlijk advies van onze schaduwmeesters? Maak je afspraak in onze showroom.